Reviews from A-Sushi Drachten

Recent reviews

5.0
Ingrid
24 March 2023

Prima sushi, goede service

Amy Rozema
4 March 2023
Reaction from A-Sushi

Hi Amy, bedank voor je bestelling en 5 sterren review. Graag tot de volgende keer. Team A-Sushi.

Selooo
23 February 2023

Overheerlijke sushi! Ik blijf de roomkaas hosomaki uniek vinden. 😄 Vorige keer was er geen soya saus bij, maar bij deze nieuwe bestelling is dat echt geweldig opgelost! Namelijk, ik had ook mochi besteld, en we kregen er 2 extra bij ter compensatie!! Wat waren wij blij🤩 ook is het personeel heel aardig. Good vibes. Bedankt voor deze overheerlijke bestelling!

Reaction from A-Sushi

Hi Seloo, bedank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en de manier waarop we het opgelost hebben. Tot de volgende keer. Team A-Sushi.

Seloo
20 February 2023

Jullie zijn mijn favorite sushi restaurant in Drachten! Alleen wel jammer dat bij mijn laatste bestelling geen soya saus bij zat en op de site geen saus optie is, of die is mij ontgaan?

Reaction from A-Sushi

Hi Seloo, bedankt voor uw bestelling en 5 sterren review. Fijn om te horen dat wij uw favoriete zaak zijn. Bij de bestelling doen wij altijd soya, wasabi en gember erbij. Maar waarschijnlijk zijn wij dat bij uw bestelling vergeten. Wij zorgen ervoor dat het volgende keer zeker erbij zitten. Onze excusses. Hopelijk zien we u volgende keer weer terug. Team A-Sushi.

Kutas
16 February 2023

Erg lekker, hopelijk blijft het zo. Alles vers genaakr

Reaction from A-Sushi

Hi Kutas, bedankt voor uw bestelling en 5 sterren review. Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. We draaien onze sushi inderdaad elke keer vers per bestelling. Leuk dat u dat kan proeven. Wij hopen u in de nabije toekomst weer te zien. Team A-Sushi.

Het was weer heerlijk, vers en goede smaak. Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.
11 February 2023
Jajo
16 January 2023

Perfect op tijd klaar. En super goed

Reaction from A-Sushi

Hi Jajo, bedankt voor uw bestelling en 5 sterren review. Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Wij hopen u in de nabije toekomst weer te zien. Team A-Sushi

Heidi
14 December 2022

De loempia's waren lauw, jammer. De Sushi's waren erg lekker!👍🏼

Reaction from A-Sushi

Beste Heidi, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons dat het eten niet op de juiste temperatuur bij u aankomt. We zullen ons best doen om de volgende keer alles op de juiste temperatuur en tijd aan te leveren. Wij hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi

Ingrid
24 November 2022

Mooi op tijd geleverd. Grote portie pokebowl. Alleen crispy chicken was niet crispy maar met vel.

Reaction from A-Sushi

Beste ingrid, bedankt voor je beoordeling. De naam crunchy chicken bowl is inderdaad wat verwarrend. Dit komt omdat we recept van de tori karaage in de loop van tijd aangepast hebben. De directie ga nog overwegen om de naam van de poke bowl aan de passen. We open u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Chantal Boxum
26 October 2022

Heerlijk

Reaction from A-Sushi

Hi Chantal, bedankt voor je 5 sterren recensie. Tot de volgende keer.

de Jong
23 October 2022

Heerlijke sushi

Reaction from A-Sushi

Beste de Jong, bedankt voor je bestelling. Bedank voor je 5 steren beoordeling. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Chantal
9 October 2022
Reaction from A-Sushi

Beste Chantal, bedankt voor je bestelling. Bedank voor je 5 steren beoordeling. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

jochem
7 October 2022

mooi optijd , en ook nog eens heerlijk gegeten.

Reaction from A-Sushi

Beste Jochem, bedankt voor je bestelling. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Meike Kuipers
1 October 2022

Stond direct klaar toen ik het kwam afhalen. Sushi was erg lekker en niet duur voor de kwaliteit die geleverd wordt!

Reaction from A-Sushi

Beste Meike, bedankt voor je bestelling. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. We proberen de prijzen wel altijd zo netjes mogelijk te houden. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Afke
28 September 2022

Duurde lang voor de bestelling kwam wanneer de bestelling kwam was het ook nog de verkeerde bestelling Om half 6 besteld half 8 eindelijk de goede bestelling en kreeg gratis kroepoek bij de sushi Denk niet dat ik weer sushi bestel

Reaction from A-Sushi

Beste Afke, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons dat u de verkeerde bestelling hebt gekregen. Het was die dag ook 3 tot 4 x drukker dan normaal. Maar dat is natuurlijk geen reden tot. We zullen ons best doen, om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt. Ik hoop u in de nabije toekomst weer te zien!

Reina
4 September 2022

Héérlijk verse sushi, top

Reaction from A-Sushi

Beste Reina, bedankt voor je bestelling. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. Onze sushi worden inderdaad allemaal vers gedraaid. Leuk dat u dat kan proeven. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Yolanda
10 August 2022

Heerlijke sushi! Leuk ingepakt.

Reaction from A-Sushi

Hi Yolanda, bedankt voor je bestelling en leuke recensie. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien!

Samantha
5 August 2022

Was precies optijd bezorgd en de sushi was heerlijk!

Reaction from A-Sushi

Beste Samantha, bedankt voor je bestelling en aardige recensie. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Selina
13 June 2022

First of all, wat een lieve bezorger! 🥺✨ ten tweede, de sushi was ontzettend lekker! Mijn broer en ik vonden vooral die met roomkaas erg lekker. ( de rest ook, maar deze sprong er echt uit!) De mochi was ook lekker! Wij bestellen zeker nog wel weer een keer 😄 Bedankt voor de goede service 💕

Reaction from A-Sushi

Beste Selina, bedankt voor je bestelling en leuke recensie. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons en ook de mochi ijsjes lekker vond. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien!

Tjibbe
2 April 2022

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd. Goede service. Ga hier zeker vaker bestellen.

HvdM
26 March 2022

Goede kwaliteit, niets mis mee. Heel lang goed gegaan, maar laatste twee keer 45 min. later bezorgd dan aangegeven. Hoeft nog geen probleem te zijn, mits de warme producten maar warm zijn. Helaas, beide keren koud. Jammer en onnodig lijkt me.

Reaction from A-Sushi

Beste HvdM, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons dat het eten niet op de juiste temperatuur bij u aankomt. We zullen ons best doen om de volgende keer alles op de juiste temperatuur en tijd aan te leveren. Ik hoop u in de nabije toekomst weer te zien!

Edward Postma
13 November 2021

Beste Sushi van Drachten en Bovendien de allerbeste bezorger!

Mirjam
20 June 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.