Avaliações de A-Sushi Drachten

Avaliações recentes

5.0
Ingrid
24 março 2023

Prima sushi, goede service

Amy Rozema
4 março 2023
Reacção a A-Sushi

Hi Amy, bedank voor je bestelling en 5 sterren review. Graag tot de volgende keer. Team A-Sushi.

Selooo
23 fevereiro 2023

Overheerlijke sushi! Ik blijf de roomkaas hosomaki uniek vinden. 😄 Vorige keer was er geen soya saus bij, maar bij deze nieuwe bestelling is dat echt geweldig opgelost! Namelijk, ik had ook mochi besteld, en we kregen er 2 extra bij ter compensatie!! Wat waren wij blij🤩 ook is het personeel heel aardig. Good vibes. Bedankt voor deze overheerlijke bestelling!

Reacção a A-Sushi

Hi Seloo, bedank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en de manier waarop we het opgelost hebben. Tot de volgende keer. Team A-Sushi.

Seloo
20 fevereiro 2023

Jullie zijn mijn favorite sushi restaurant in Drachten! Alleen wel jammer dat bij mijn laatste bestelling geen soya saus bij zat en op de site geen saus optie is, of die is mij ontgaan?

Reacção a A-Sushi

Hi Seloo, bedankt voor uw bestelling en 5 sterren review. Fijn om te horen dat wij uw favoriete zaak zijn. Bij de bestelling doen wij altijd soya, wasabi en gember erbij. Maar waarschijnlijk zijn wij dat bij uw bestelling vergeten. Wij zorgen ervoor dat het volgende keer zeker erbij zitten. Onze excusses. Hopelijk zien we u volgende keer weer terug. Team A-Sushi.

Kutas
16 fevereiro 2023

Erg lekker, hopelijk blijft het zo. Alles vers genaakr

Reacção a A-Sushi

Hi Kutas, bedankt voor uw bestelling en 5 sterren review. Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. We draaien onze sushi inderdaad elke keer vers per bestelling. Leuk dat u dat kan proeven. Wij hopen u in de nabije toekomst weer te zien. Team A-Sushi.

Het was weer heerlijk, vers en goede smaak. Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.
11 fevereiro 2023
Jajo
16 janeiro 2023

Perfect op tijd klaar. En super goed

Reacção a A-Sushi

Hi Jajo, bedankt voor uw bestelling en 5 sterren review. Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Wij hopen u in de nabije toekomst weer te zien. Team A-Sushi

Heidi
14 dezembro 2022

De loempia's waren lauw, jammer. De Sushi's waren erg lekker!👍🏼

Reacção a A-Sushi

Beste Heidi, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons dat het eten niet op de juiste temperatuur bij u aankomt. We zullen ons best doen om de volgende keer alles op de juiste temperatuur en tijd aan te leveren. Wij hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi

Ingrid
24 novembro 2022

Mooi op tijd geleverd. Grote portie pokebowl. Alleen crispy chicken was niet crispy maar met vel.

Reacção a A-Sushi

Beste ingrid, bedankt voor je beoordeling. De naam crunchy chicken bowl is inderdaad wat verwarrend. Dit komt omdat we recept van de tori karaage in de loop van tijd aangepast hebben. De directie ga nog overwegen om de naam van de poke bowl aan de passen. We open u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Chantal Boxum
26 outubro 2022

Heerlijk

Reacção a A-Sushi

Hi Chantal, bedankt voor je 5 sterren recensie. Tot de volgende keer.

de Jong
23 outubro 2022

Heerlijke sushi

Reacção a A-Sushi

Beste de Jong, bedankt voor je bestelling. Bedank voor je 5 steren beoordeling. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Chantal
9 outubro 2022
Reacção a A-Sushi

Beste Chantal, bedankt voor je bestelling. Bedank voor je 5 steren beoordeling. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

jochem
7 outubro 2022

mooi optijd , en ook nog eens heerlijk gegeten.

Reacção a A-Sushi

Beste Jochem, bedankt voor je bestelling. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Meike Kuipers
1 outubro 2022

Stond direct klaar toen ik het kwam afhalen. Sushi was erg lekker en niet duur voor de kwaliteit die geleverd wordt!

Reacção a A-Sushi

Beste Meike, bedankt voor je bestelling. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. We proberen de prijzen wel altijd zo netjes mogelijk te houden. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Afke
28 setembro 2022

Duurde lang voor de bestelling kwam wanneer de bestelling kwam was het ook nog de verkeerde bestelling Om half 6 besteld half 8 eindelijk de goede bestelling en kreeg gratis kroepoek bij de sushi Denk niet dat ik weer sushi bestel

Reacção a A-Sushi

Beste Afke, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons dat u de verkeerde bestelling hebt gekregen. Het was die dag ook 3 tot 4 x drukker dan normaal. Maar dat is natuurlijk geen reden tot. We zullen ons best doen, om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt. Ik hoop u in de nabije toekomst weer te zien!

Reina
4 setembro 2022

Héérlijk verse sushi, top

Reacção a A-Sushi

Beste Reina, bedankt voor je bestelling. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. Onze sushi worden inderdaad allemaal vers gedraaid. Leuk dat u dat kan proeven. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Yolanda
10 agosto 2022

Heerlijke sushi! Leuk ingepakt.

Reacção a A-Sushi

Hi Yolanda, bedankt voor je bestelling en leuke recensie. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien!

Samantha
5 agosto 2022

Was precies optijd bezorgd en de sushi was heerlijk!

Reacção a A-Sushi

Beste Samantha, bedankt voor je bestelling en aardige recensie. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien! Team A-Sushi.

Selina
13 junho 2022

First of all, wat een lieve bezorger! 🥺✨ ten tweede, de sushi was ontzettend lekker! Mijn broer en ik vonden vooral die met roomkaas erg lekker. ( de rest ook, maar deze sprong er echt uit!) De mochi was ook lekker! Wij bestellen zeker nog wel weer een keer 😄 Bedankt voor de goede service 💕

Reacção a A-Sushi

Beste Selina, bedankt voor je bestelling en leuke recensie. Het is een genoegen om te weten dat u tevreden bent over ons en ook de mochi ijsjes lekker vond. We hopen u in de nabije toekomst weer te zien!

Tjibbe
2 abril 2022

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd. Goede service. Ga hier zeker vaker bestellen.

HvdM
26 março 2022

Goede kwaliteit, niets mis mee. Heel lang goed gegaan, maar laatste twee keer 45 min. later bezorgd dan aangegeven. Hoeft nog geen probleem te zijn, mits de warme producten maar warm zijn. Helaas, beide keren koud. Jammer en onnodig lijkt me.

Reacção a A-Sushi

Beste HvdM, bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons dat het eten niet op de juiste temperatuur bij u aankomt. We zullen ons best doen om de volgende keer alles op de juiste temperatuur en tijd aan te leveren. Ik hoop u in de nabije toekomst weer te zien!

Edward Postma
13 novembro 2021

Beste Sushi van Drachten en Bovendien de allerbeste bezorger!

Mirjam
20 junho 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.